Weerbericht:
Wisselvallig weekeinde
Verkeersinformatie:
Geen files

Verwarde Vlissinger (48) vermist

Toegevoegd: 12-04-2019, 11.21 uur
De vermiste Abdelilah Zengui uit Vlissingen.
De vermiste Abdelilah Zengui uit Vlissingen.
© Foto: Politie
Door: Manfred Berrevoets

GOES - De politie is sinds 1 april op zoek naar de vermiste 48-jarige Abdelilah Zengui uit Vlissingen. De man is volgens de politie verward en kan agressief reageren. Hij is voor het laatst gezien in Goes.


De licht getinte Vlissinger is tussen de 1.78 en 1.80 meter lang, heeft een tenger postuur, bruine ogen en donker haar. Vermoedelijk draagt hij een spijkerbroek en sportschoenen. Over de rest van zijn kleding is niets bekend.

Mensen die Zengui zien wordt gevraagd hem niet zelf te benaderen maar om 112 te bellen. Mensen met meer informatie wordt gevraagd contact op te nemen met de politie via het telefoonnummer 0800-6070.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750