Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
37 files van totaal 139 km

Aanhanger met zand geschaard op N57

Toegevoegd: 23-04-2019, 15.13 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Het aquaduct van de N57 bij Middelburg is dinsdag enige tijd afgesloten geweest in verband met een ongeluk.


Rond 13.15 uur schaarde er een auto met een aanhanger geladen met zand. De combinatie kwam na het ongeval zwaar beschadigd tot stilstand. Alle inzittenden, waaronder een kindje, zijn nagekeken in een ambulance. Er hoefde niemand mee naar het ziekenhuis.

De weg is na het ongeluk gelijk afgesloten. Hierdoor ontstond er een file in de richting van Serooskerke (W). Bergingsbedrijf Kuzee heeft de ravage opgeruimd. Nadat de weg was schoongemaakt kon het verkeer weer verder rijden.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Chauffeur (25-4-2019 om 13:01)
Deze aanhanger was verkeerd beladen waardoor er een enorm gewicht op de kogel ruste. Deze aanhanger was gewoon geremd maar geschaard door o.a een te licht voertuig die deze aanhanger niet mocht trekken. Men verkijkt zich er vaak op en onderschat het. Vaklieden zullen dit nooit overkomen!
Jokko van der Sneuk (25-4-2019 om 08:56)
@Ben H , het probleem is, dat deze (zware) aanhanger tegen de auto "duwt" bij het inrijden van de tunnel... als men het gas loslaat.. als je dan nog afremt vergroot het probleem tot scharen... gebeurd ook vaak in de Vlake tunnel..
Ronald (25-4-2019 om 05:43)
Daar komt dan ook nog bij , dat veel mensen zich verkijken op een kuub zand, dat weegt toch nog altijd tussen de 1600 en 1900 kg. het ligt er maar aan hoe vochtig het is, veel aanhangwagens zijn hier niet voor gebouwd, men moet dan al gaan denken aan een tandemasser en een behoorlijk zware wagen om dit te trekken.
Ben H (24-4-2019 om 13:29)
Je hebt ze in soorten en maten. Te grote aanhanger, een niet al te groot trekkend voertuig en een lading zand. Beetje vragen om problemen!
TT (24-4-2019 om 09:03)
Zo'n ladinkje zand kan een heel gewicht zijn. De hele combinatie kan veranderd rijgedrag vertonen. Moet er ook niet een zeiltje over dat zand trouwens ? Als je er op de motor achter rijdt is dat niet tof zo. Ook niet als je er in de auto achter rijdt overigens.
Mv (23-4-2019 om 19:40)
Dat autootje en die aanhanger met een lading zand. Lijkt me geen goede combi en mag wellicht niet eens
Cookie-instellingen beheren