Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Schoonmaakster maakt auto en geld afhandig

Toegevoegd: 04-05-2019, 16.50 uur - Update: 04-05-2019, 18.51 uur
Schoonmaakster maakt auto en geld afhandig
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Een 56-jarige vrouw uit Vlissingen die als schoonmaakster voor een 77-jarige man werkte, heeft hem flink wat geld en een auto afhandig gemaakt. Er is aangifte gedaan van oplichting.


Volgens de politie verrichte de vrouw langere tijd schoonmaakwerkzaamheden voor het slachtoffer. "Op een gegeven moment vroeg zij de man om geld omdat zij schulden zou hebben. In eerste instantie leende hij haar geld om haar uit de brand te helpen, maar hij kwam steeds meer onder druk te staan om opnieuw geld af te staan", zo legt de politie uit.

De verdachte wist op een gegeven moment ook de auto van de man zonder zijn medeweten onderhands te verkopen. Ook werden zonder zijn toestemming grote bedragen van zijn rekening gehaald. Hierna werd de politie ingeschakeld. Die heeft de vrouw vrijdagochtend aangehouden. Ze is voor verhoor overgebracht naar een politiecellencomplex.

Onderzocht wordt of de vrouw ook nog andere mensen heeft opgelicht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anoniempje (4-5-2019 om 17:18)
Lekker slim, dan heeft deze "oudere" man haar ook zijn pin gegeven anders onmogelijk...
Mina (4-5-2019 om 17:14)
Misselijkmakend vind ik zulke figuren, hoop dat ze een flinke straf krijgt maar dat zal helaas wel een taakstraf worden.
Cookie-instellingen beheren