Weerbericht:
Vannacht mistbanken, overdag perioden met zon. Donderdag meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Fietser gewond na botsing in Goes

Toegevoegd: 07-05-2019, 17.38 uur
Het ongeval in Goes.
Het ongeval in Goes.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

GOES - Bij een aanrijding in Goes is vanmiddag een fietser gewond geraakt. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht.


De aanrijding vond even na 17.00 uur plaats op de Anthony Fokkerstraat ter hoogte van de Dirk Dronkersweg. Daar werd het slachtoffer geschept door een automobilist. De fietser kwam gewond op de grond terecht.

Een toegesnelde ambulance heeft het slachtoffer naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft een getuigenverklaring opgenomen. De automobilist kon zijn weg vervolgen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Fred (8-5-2019 om 05:54)
Gevaarlijk oversteekpunt, fietspad is te breed en uitzicht te slecht. Je moet te veel in de gaten houden om met de auto weg te kunnen. Meestal besef je op het laatste moment dat het een dubbel fietspad is. Dat hele fietspad is al klote sinds dat het er ligt. Fietsers komen 6 breed op je af, en voetgangers willen daar ook nog eens lopen. Het vroegere fietspad was goed, asvalt met een stoep er naast. en aan de andere kant van de weg ook. Maar ja waarom laten zoals het is, als het goed is. Dit fietspad heeft in 3 jaar al meer gekost als het vorige in 10 jaar naar mijn idee.
Cookie-instellingen beheren