Weerbericht:
Half tot zwaar bewolkt en enkele buien, soms met onweer. Morgen later regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Auto's vernield en in brand gestoken in Terneuzen

Toegevoegd: 05-11-2006, 23.06 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

TERNEUZEN - De politie Zeeland heeft een onderzoek gestart naar een reeks venielingen en brandstichtingen in de nacht van zaterdag op zondag.

In de Van der Waalstraat, de Celsiusstraat en de Fred. van Eedestraat werden de ruiten van enkele auto's vernield. Ook werden auto's die geparkeerd stonden op de Basaltpromenade en de Fred. van Eedestraat in brand gestoken.

De beide auto's brandden geheel uit. Op de Churchillaan werd een bushokje gesloopt en in de Willem Alexanderstraat werd de ruit van een woning vernield.

De politie is op zoek naar personen die informatie kunnen verstrekken omtrent deze vernielingen en brandstichtingen. Getuigen die meer weten over de zaak kunen contact opnemen met het politiebureau in Terneuzen of bellen met 0900-8844.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750