Weerbericht:
Zwaar bewolkt, lokaal zon. Morgen af en toe regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Meisje aangereden door vrachtwagen

Toegevoegd: 22-05-2019, 16.03 uur
Door: Manfred Berrevoets

LEWEDORP - Een meisje op de fiets is vanmiddag bij Lewedorp aangereden door een vrachtwagen. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.


Het ongeluk vond rond 14.55 uur plaats op de Postweg (N665) ter hoogte van de Oude Kraaijertsedijk. Het meisje op de fiets stak vermoedelijk de Postweg over en werd hierbij geschept door de vrachtwagen. Het slachtoffer kwam gewond in de berm terecht.

Twee ambulance kwamen met spoed ter plekke om de gewonde te behandelen. Het slachtoffer is vervolgens met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De politie zette de weg na het ongeluk af voor sporenonderzoek. De Verkeerspolitie doet op dit moment nog onderzoek. Wanneer de weg weer wordt vrijgegeven is niet bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Adje (22-5-2019 om 17:40)
Sterkte aan de meisje ik hoop dat de verwondingen meevallen. Ook de vrachtwagenchauffeur veel sterkte.