Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Motorrijder gewond bij botsing N61 Hoek

Toegevoegd: 27-06-2019, 14.38 uur
Foto 12 van 14

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
martin (28-6-2019 om 14:43)
@Marcel, Ik snap niks van je verhaal. Dit type rotonde is juist bedoeld om duidelijk te maken waar de auto heen gaat. de binnenste baan gaat per definitie een half of 3/4 ronde van de rotonde nemen. Wanneer deze dus niet stopt bij de halve rotonde weet je op dat moment dus ook dat deze 3/4 rotonde zal nemen. Wel ben ik het eens dat dit een gevaarlijke rotonde is, maar dat is met name omdat dit een vrij drukke rotonde is en er veel mensen nog even tussen proberen te schieten omdat ze al te lang staan te wachten naar hun zin. Dit zou bij een "ouderwetse" rotonde echter alleen maar erger zijn.
Zeeuwse Showride (27-6-2019 om 18:07)
@Marcel........ Er liggen honderden zo niet duizenden van dit soort rotondes in Nederland. Alleen in Zeeland al liggen er een hoop. er is NIKS maar dan ook echt NIKS mis met het ontwerp van deze rotonde. Misschien moet je je rijbewijs even inleveren ;) of in iedergeval een opfris cursus
Marc (27-6-2019 om 16:24)
Mensen moeten daar eens normaal rijden, ik rij er dagelijks en hoe vaak ik al boven op mijn rem heb moeten staan omdat ze je geen voorrang geen als je de rotonde 3/4 neemt.
MARCEL (27-6-2019 om 15:33)
Logisch, de meest gevaarlijke rotonde van zeeland. Die rotonde werkt op papier super, maar ga eens in de praktijk kijken. En ja gedrag speelt een grote rol, maar dit gedrag gaat nooit veranderen dus maak een prakrijk gerichte veilige rotonde. Wanneer je 3kwart gaat zet je hier altijd je leven op het spel bij de 2e afslag. de achterste rijbaan denk op te kunnen rijden, en hun zicht wordt geblokeerd door de 1e rijbaan wachtende auto. de motor/auto die 3kwart gaat komt van binnenste rijbaan ineens naar de buitenste zonder van rijbaan te wisselen!! dit verwacht je toch totaal niet als automobilist die gewoon rechtdoor wil. wat een lang verhaal.
Cookie-instellingen beheren