Weerbericht:
Perioden met zon en een enkele bui, morgen bewolkt en regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Speeltoestel gaat in vlammen op in IJzendijke

Toegevoegd: 08-07-2019, 16.57 uur
De brandweer van Biervliet heeft de brand geblust.
De brandweer van Biervliet heeft de brand geblust.
© Foto: Brandweer IJzendijke
Door: Roland de Jong

IJZENDIJKE - Bij de Verlengde Molenstraat in IJzendijke is maandagmiddag een speeltoestel volledig in vlammen opgegaan.

Zowel de brandweer van IJzendijke als die van Biervliet werd opgeroepen maar omdat de ploeg van IJzendijke onvoldoende bezetting had, rukte alleen de brandweerwagen van Biervliet uit. Door snel optreden kon erger worden voorkomen.

Het speeltoestel werd volledig verwoest. Over de oorzaak van de brand is niet bekend.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Reactietijd (9-7-2019 om 16:51)
Tja jonges, dat zijn de draconische bezuinigingen die volgens de VVD nodig waren om de crisis to doorstaan die nog steeds van kracht zijn, ook nu nog nu VVD rutte zelf zegt dat de winsten van belasting bevoordeelde bedrijven tegen de plinten opklotsen, dankzij hun VVD beleid natuurlijk, blijven ze gewoon door bezuinigen. U stemt toch ook weer ?
Henk de groot (9-7-2019 om 08:17)
Piet , je hebt helemaal gelijk.
Piet (8-7-2019 om 21:40)
Beste Kees, Als je het niet weet, hou dan je mond. Brandweer biervliet & ijzendijke zijn gelijktijdig gealarmeerd! Conclusies trekken kunnen we allemaal wel doen, maar kost niets op!
Hans (8-7-2019 om 21:07)
Je hebt gelijk Kees maar 2 dingen kloppen niet. Biervliet is tegelijkertijd met IJzendijke gealarmeerd en pas dan wordt er via de piepers bepaald wie er opkomen. Google ff op PreCom. Ze moeten minimaal 4 personen hebben om uit te rukken maar meer mag ook natuurlijk ook dat is alleen maar beter..
Thomas (8-7-2019 om 19:49)
@Kees, En nog hebben we "teveel brandweer per inwoner"!
Kees (8-7-2019 om 18:43)
Dit is het gevolg van de bezuinigingen. De brandweer kon niet uitrukken en toen is de naburige brandweer gebeld die net op tijd kwam. 5 minuten later en de school had er niet meer gestaan. We wensen u veel sterkte als je huis in de brand staat. En mogen er maar 4 uitrukken in plaats van 6 en die moeten dan bepalen of er meer mensen nodig zijn ter plekke. En is de brandweer zoals hier niet aanwezig dan moet het korps van 10 kilometer verder maar gaan kijken