Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 24 km

Onderzoek fataal ongeluk Nieuwjaarsnacht

Toegevoegd: 09-07-2019, 23.51 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie doet vanavond en vannacht aanvullend onderzoek naar de fatale aanrijding in de Nieuwjaarsnacht in de Sottegemstraat in Vlissingen.


Een 24-jarige fietser uit Utrecht werd rond 03.20 uur op straat aangereden door een personenauto. Even later crashte bij de Burgemeester van Woelderenlaan een 36-jarige Vlissinger met zijn personenauto. De politie vermoedde dat hij ook de fietser had aangereden maar het onderzoek hiernaar loopt dus nog steeds.

Sinds 20.45 uur is de straat dicht voor al het verkeer. Specialisten doen momenteel een zogeheten validatie-onderzoek. “Dit houdt in dat de snelheid en de bewegingen van de mogelijk betrokken auto worden gereconstrueerd door rechercheurs van de afdeling Verkeersongevallen Analyse (VOA)”, zo laat de politie weten.

Rondom de straat is allerlei meetapparatuur opgesteld. Met een soortgelijke auto als waarmee het ongeluk vermoedelijk plaatsvond zijn verschillende remproeven gedaan. Een auto die ondanks het parkeerverbod nog in de straat stond, is door agenten weggeduwd en op een veilige plaats gezet. Vanavond werden zo'n vijftien mensen van de politie en het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) ingezet.

De politie is overigens nog altijd op zoek naar mensen die destijds wellicht iets hebben gezien maar zich nog niet hebben gemeld. Tips over het ongeluk zijn nog altijd welkom via het algemene telefoonnummer 0900-8844 of via WhatsApp: 06-12207006.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren