Weerbericht:
Zonnig en tropisch warm, zondag meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Duits kind in hete auto bij AH XL Vlissingen

Toegevoegd: 26-07-2019, 03.11 uur
De politie laat weten dat zij over het voorval melding zal maken bij de Duitse autoriteiten.
De politie laat weten dat zij over het voorval melding zal maken bij de Duitse autoriteiten.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie is donderdagmiddag toegesneld nadat was gemeld dat op de parkeerplaats bij de Albert Heijn XL aan de Gildeweg in Vlissingen een kind in een hete auto zat.


Een omstander die het kind had gezien, had de politie gebeld. Omdat het kind helemaal bezweet was, besloot deze ook om een portier open te zetten. De auto bleek namelijk niet op slot maar alhoewel het kind op de achterbank zat, waren alleen de voorste ramen een klein stukje open.

Na een half uur kon de politie de ouder aanspreken. Er bleek sprake te zijn van Duitse toeristen. “Het verhaal van de ouder was dat het 7-jarige kind niet mee de winkel in wilde en ze hem dus maar in de auto achter hadden gelaten”, zo schrijft de politie op Facebook.

De politie laat weten dat zij over het voorval melding zal maken bij de Duitse autoriteiten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nn (27-7-2019 om 08:52)
Een kind hoor je niet met deze hete alleen achter te laten in de auto Het had ook anders afgelopen kunnen zijn. Gelukkig dat er nog alerte mensen zijn Goed werk van de politie
ger bongers (26-7-2019 om 13:31)
Nederland, bemoeial land,'zouden we niet eens beter op ons zelf letten i,p,v anderen te controleren,en daarnaast zou de politie toch ook weten dat de verantwoording en besluitvorming bij minderjarigen bij ouders/verzorgers ligt en niet bij omstanders en overheid,laten ze zich druk maken over criminelen en ander discriminerend en provocerend tuig.hebben ze de handen vol aan.
pippa (26-7-2019 om 12:13)
een kind van 7 moet gewoon naar zijn ouders luisteren, desnoods gaat een ouder met hem op terras zitten! In een hete auto is een slecht idee!
john (26-7-2019 om 07:29)
Als een jongen van ZEVEN jaar uit die auto wil heeft hij daar echt niemand voor nodig echt weer een gevalletje van doordraven om daar de politie voor te bellen ,hij was waarschijndelijk gewoon een spelletje aan het spelen
Cas (26-7-2019 om 04:45)
Die ouders hadden van mij een nachtje in bewaring mogen doorbrengen!