Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files
-->

Gewonde bij ongeval op de A58 ter hoogte van Waarde

Toegevoegd: 19-11-2006, 20.56 uur
Door: Politie Zeeland

WAARDE - Op de A48 ter hoogte van Waarde heeft zondagmorgen rond 11.30 uur een 31-jarige man uit de gemeente Borsele zijn auto total loss gereden.

Hij reed over de rechter rijstrook en wilde een auto die voor hem reed inhalen juist op het moment dat hij zelf al werd ingehaald door een personenauto. In een schrikreaktie stuurde hij terug naar rechts en weer naar links om zijn voorganger op de rechterstrook te ontwijken.

Hierdoor raakte zijn auto in de slip en kwam vervolgens op de kop in de sloot tot stilstand. Eén van zijn drie passagiers, een 29-jarige man uit de gemeente Borsele, liep hierbij een gebroken sleutelbeen op. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis in Goes.

De anderen kwamen met de schrik vrij.

-->

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren