Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files
-->

14 jarig meisje mishandeld door twee onbekenden

Toegevoegd: 19-11-2006, 20.59 uur
Door: Politie Zeeland

MIDDELBURG - Zaterdagmiddag is een 14-jarig meisje uit Oost-Souburg mishandeld door een haar onbekende man. Het meisje liep hierbij een pijnlijke heup en enkele gekneusde ribben op.

Ze fietste rond 14.15 uur over de Oude Vlissingseweg richting Groot Abeele toen ze merkte dat er voor haar twee onbekende mannen achter haar aan fietsten. Onderweg werd ze door een van hen klemgereden waarna de andere haar begon te slaan. Omdat het meisje het op een gillen zette, fietsten de twee mannen weg richting de Lekstraat. Het meisje gaf de volgende signalementen op:

Dader 1: man van ca 20 a 25 jaar met lang, zwart haar.
Dader 2: man van ca 25 a 30 jaar met blond stekelhaar. Ze droegen beiden een bomberjack.

Omdat het meisje onderweg een aantal fietsers passeerde, is het goed mogelijk dat er mensen zijn die de politie meer informatie kunnen verstrekken. Zij kunnen zich melden via 0900-8844.

-->

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren