Weerbericht:
Plaatselijk mist en vrijwel overal droog. Morgen zonnige perioden
Verkeersinformatie:
Geen files

Hulpdiensten ingezet voor auto te water bij Ritthem

Toegevoegd: 21-11-2006, 13.55 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

RITTHEM - De hulpdiensten zijn dinsdag aan het begin van de middag ingezet voor een melding van een auto te water bij Ritthem.

Rond vijf voor twaalf kwam bij de alarmcentrale een melding binnen dat er onderaan de dijk bij de Europaweg-Zuid een auto in het water lag. Omdat niet zeker was of er sprake was van slachtoffers werd direct groot alarm geslagen.

Diverse brandweervoertuigen, de ambulancedienst, de politie en de marechaussee gingen direct ter plaatse. Toen de hulpdiensten arriveerden bleek dat de auto in het water lag ter hoogte van de Sloehaven. Al snel bleek dat er zich geen slachtoffers in en rond de auto bevonden.

Hoe de auto te water is geraakt, is niet bekend.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren