Weerbericht:
Vrij warm weekeinde met af en toe onweersbuien
Verkeersinformatie:
Geen files

Ernstig ongeval met brommer Yerseke

Toegevoegd: 12-09-2019, 16.35 uur
Door: Tim Koster

YERSEKE - Bij een ernstig eenzijdig ongeval in Yerseke zijn donderdagmiddag twee personen gewond geraakt.


Het ongeval gebeurde rond 15.00 uur aan de Steeweg. Door nog onbekende oorzaak reed de bestuurder van een brommer samen met zijn passagier een sloot vol met modder in. Twee ambulances, diverse voertuigen van de brandweer en politie-eenheden werden direct met spoed ter plaatse gestuurd. Ook de traumahelikopter uit Rotterdam werd gealarmeerd en ingezet.

Bij aankomst van de eerste ambulance bleek nog één persoon vast te zitten in de modder, een ander heeft vermoedelijk op eigen kracht de sloot kunnen verlaten. De traumahelikopter is in een weiland naast de sloot geland. Met behulp van een takel van de brandweer is de brommer weer uit de sloot gehaald.

Hoe de slachtoffers er aan toe zijn, is niet bekend. Ze zijn allebei met een ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren