Weerbericht:
Veel zon, morgen enkele graden warmer
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Paraglider crasht in duinen Burgh-Haamstede

Toegevoegd: 15-09-2019, 18.29 uur
De traumahelikopter op het strand bij Burgh-Haamstede
De traumahelikopter op het strand bij Burgh-Haamstede
© Foto: Brandweer Burgh-Haamstede
Door: Tim Koster

BURH-HAAMSTEDE - Een paraglider is zondagmiddag gewond geraakt toen hij bij Burgh-Haamstede tegen de duinen aan is gecrasht.

Diverse hulpdiensten, waaronder meerdere ambulances en de traumahelikopter uit Rotterdam, werden rond 14.45 uur gealarmeerd voor het ongeval. In eerste instantie werd het incident gemeld aan de Kraaijensteinweg in Burgh-Haamstede. Onderweg naar het ongeval werd de locatie veranderd naar het Vuurtorenpad.

De traumahelikopter is ter plaatse gekomen ter assistentie van het ambulancepersoneel. Het slachtoffer is gestabiliseerd en met behulp van de brandweer naar een ambulance gebracht. Over de verwondingen van het slachtoffer en hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren, is niets bekend.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (16-9-2019 om 15:20)
gevaarlijke sport. hoop dat je daar een eigen extra verzekering voor hebt, en dat niet wij allemaal daar voor op mogen draaien
Joris (15-9-2019 om 22:41)
Paragliders, kitesurfers en duikers. De hulpdiensten hebben het er maar druk mee. Hopelijk gaat dit niet ten koste van slachtoffers die buiten hun schuld medische hulp nodig hebben.