Fietser gewond bij ongeluk Nieuwdorp

Toegevoegd: 30-09-2019, 17.51 uur

De gewonde is per ambulance afgevoerd.
De gewonde is per ambulance afgevoerd.
1
© Foto: Tim Koster
Door: Roland de Jong

NIEUWDORP - Bij een verkeersongeval in Nieuwdorp is maandag aan het einde van de middag een fietser gewond geraakt.

Door onbekende oorzaak vond rond 16.40 uur een aanrijding plaats waarbij twee fietsers en een scooterrijder betrokken zouden zijn geweest. Het ongeluk gebeurde op het (brom)fietspad langs het rangeerterrein bij de Europaweg Oost.

Na de melding werden twee ambulanceteams en een traumahelikopter opgeroepen maar de komst van de helikopter bleek niet nodig. Eén van de fietsers is volgens de politie per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Over de aard en de ernst van het letsel is niets bekend.

De scooter kon na het afleggen van een verklaring zijn weg vervolgen, de fietsen zijn door iemand opgehaald.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750