Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, in de middag en avond kans op een onweersbui
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw aangehouden na inbraak Vlissingen

Toegevoegd: 02-10-2019, 14.35 uur
Vrouw aangehouden na inbraak Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Een 28-jarige vrouw uit Vlissingen is vannacht aangehouden in verband met een woninginbraak aan de Hercules Segherslaan in haar woonplaats.


De inbraak werd rond middernacht ontdekt. Uit de woning werden onder andere schoenen, kleding en tassen gestolen. Na bestudering van bewakingsbeelden bleek dat de inbraak vermoedelijk was gepleegd door de 28-jarige Vlissingse. Ze werd rond 2.00 uur in haar woning aangehouden en voor verder onderzoek en verhoor naar een politiecellencomplex gebracht. Ze zit nog vast.

In de woning van de vrouw werden enkele gestolen spullen aangetroffen. Deze zijn door de agenten meegenomen. De politie vermoedt dat de inbraak is gepleegd in de relationele sfeer.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750