Weerbericht:
Af en toe zon, plaatselijk ook mist
Verkeersinformatie:
56 files van totaal 231 km

Scootmobiel in sloot N290 Hulst

Toegevoegd: 06-10-2019, 21.56 uur
Door: Roland de Jong

HULST - Bij de Rondweg Hulst (N290) is zondagavond ter hoogte van Hulst iemand met een scootmobiel in een sloot terecht gekomen en daarbij gewond geraakt.


De bestuurder van de scootmobiel reed rond 19.40 uur over het vrijliggende fietspad langs de N290 toen deze ter hoogte van de Parallelweg West in een sloot reed. Na de melding werden zowel de politie als de brandweer als de ambulancedienst met spoed opgeroepen om hulp te verlenen. De brandweer kreeg als locatie de Hulsterweg (N689) mee maar die bleek dus niet te kloppen.

De scootmobielbestuurder is per ambulance naar het ziekenhuis in Terneuzen gebracht. Over de aard en de ernst van het letsel is niets bekend. Incident Management van Strukton is ter plekke gekomen om de scootmobiel uit de sloot te halen. Ook de wegbeheerder kwam ter plaatse.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren