Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Beknelling bij ernstig ongeluk A58 Oost-Souburg

Toegevoegd: 23-10-2019, 15.12 uur
Door: Tim Koster & Roland de Jong

OOST-SOUBURG - Bij een verkeersongeval in Oost-Souburg zijn woensdagmiddag zeker twee personen gewond geraakt. Eén persoon kwam bekneld te zitten.


Het ongeluk gebeurde rond 14.45 uur op de kruising van de Sloeweg - Bermweg - A58 - Veerhavenweg bij de watertoren. Er was sprake van een botsing tussen twee personenauto’s. De brandweer, de politie en de ambulancedienst zijn met spoed ter plaatse gekomen. De gealarmeerde traumahelikopter uit Rotterdam is niet meer ter plekke geweest.

Het beknelde slachtoffer was rond 15.10 uit zijn benarde positie bevrijd. De gewonde is even later met spoed per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. Het verkeer vanaf de zijde van de A58 kon niet de Sloebrug op. Het incident zorgde in de omgeving voor lange files.

Bergingsbedrijf Kuzee is ter plaatse gekomen om allebei de voertuigen weg te slepen. Hoe de gewonden er aan toe zijn en hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren, is niet bekend.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
JOKKO VAN DER SNEUK (31-10-2019 om 21:44)
@ Zeeuwse show ride... super gevaarlijk daar, als je daar nog 100 mag, staat het verkeer stil na de bocht. wat je dan nog niet ziet.... voor die bijna vaak open staande brug en/of gesloten spoor. Nou dan ben je blij dat je ABS hebt, als het nog kan helpen.... Whiplash valley word het daar ook wel genoemd.
Zeeuwse showride (26-10-2019 om 17:24)
@Jokko..... er staan VOOR afslag Ritthem borden dat Vmax 100km/h is. Vervolgens staat er 140m na dat de invoegstrook uit Souburg begint een bord met Vmax 70km/h, dit is nog ruim 380m voor de stoplichten. Alles word dus RUIM op tijd aangegeven.... (jij rijd dus altijd al te snel tussen afslag Ritthem en het bord 70 wat volgens jou te laat staat;) voor de duidelijkheid, da's ruim 1200meter dat je ruim 50km/h te snel zou rijden als je tot het bord 70km/h snelwegsnelheid van 120km/u rijdt)
Jokko van der Sneuk (26-10-2019 om 09:22)
Einde snelweg, 120 a 130 gereden en dan ineens 70 ?? Borden 70 staan er al te laat (na de bocht) Rij daar zelf 70 en het is of als je stilstaat, met dat voorbij vliegende verkeer is min ervaring..... Vandaar de vele Kop en staart botsingen in het verleden en het komende heden. Snelheids Camera's zou daar beter werken... met GROTE borden van te voren UW SNELHEID WORD GEMETEN. Let maar op, de ongevallen worden dan gereduceerd tot bijna 0
Bewoner (24-10-2019 om 19:58)
@maria Als beide tegelijk groen krijgen kloppen de lichten toch niet ? Wat is daaraan niet te begrijpen ?
Zeeuwse Showride (24-10-2019 om 15:50)
@Arthur waar is die BMW dan? Volgens mij is de auto met zijschade een Volkswagen, de auto met voorschade een Fiat
Marc (24-10-2019 om 13:19)
Ik kwam vanaf de brug aangereden en zag net over het spoor dat de afslag naar Souburg was geblokkeerd met pylonnen. Bij de stoplichten, waar een verkeersagent het verkeer stond te regelen (al het verkeer moest over een enkele rijbaan naar de Keersluisbrug) hoorde ik een doffe klap en een schurend geluid. Een auto was over een pylon heen gereden. Toen deze ook bij de stoplichten aankwam liep de agent naar hem -- een oud mannetje die niet helemaal besefte wat er allemaal om hem heen gebeurde -- toe. "Meneer, u reed over een pylon heen en mag hem ook zelf weer onder de auto vandaan halen!" Maar omdat de pylon, en waarschijnlijk nog een paar andere pylonnen, weg waren, reden prompt auto's op de uitvoegstrook naar Souburg ... Sommige mensen ..!
Cookie-instellingen beheren