Weerbericht:
Zwaar bewolkt en enkele buien, morgen regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Beknelling bij ernstig ongeluk A58 Oost-Souburg

Toegevoegd: 23-10-2019, 15.12 uur
Door: Tim Koster & Roland de Jong

OOST-SOUBURG - Bij een verkeersongeval in Oost-Souburg zijn woensdagmiddag zeker twee personen gewond geraakt. Eén persoon kwam bekneld te zitten.


Het ongeluk gebeurde rond 14.45 uur op de kruising van de Sloeweg - Bermweg - A58 - Veerhavenweg bij de watertoren. Er was sprake van een botsing tussen twee personenauto’s. De brandweer, de politie en de ambulancedienst zijn met spoed ter plaatse gekomen. De gealarmeerde traumahelikopter uit Rotterdam is niet meer ter plekke geweest.

Het beknelde slachtoffer was rond 15.10 uit zijn benarde positie bevrijd. De gewonde is even later met spoed per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. Het verkeer vanaf de zijde van de A58 kon niet de Sloebrug op. Het incident zorgde in de omgeving voor lange files.

Bergingsbedrijf Kuzee is ter plaatse gekomen om allebei de voertuigen weg te slepen. Hoe de gewonden er aan toe zijn en hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren, is niet bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arthur (24-10-2019 om 13:02)
Een asociale bmw rijder die dik door rood reed met een rotgang. Nooit meer achter het stuur, die gek.
willem (24-10-2019 om 12:53)
camera's plaatsen , probleem verholpen.
Jac (24-10-2019 om 11:59)
Vind ook dat de verkeerslichten soms te krap zijn afgesteld. maak dat regelmatig mee. Auto's komen van een snelweg of 70/50km/uur weg en die combinatie kan soms tot onverwachte situaties leiden. Als er een snelle nel is en een trage oma. Veiliger wordt het als de lichten net even iets langer op rood blijven als een andere net op rood springt. Een paar seconde maar, is al veiliger.
Re (24-10-2019 om 09:16)
Dit was echt niet normaal hoe lang alles duurde, stond vooraan vanuit de bermweg, patiënt was al lang weg met ambulance, en toen moesten we terug naar het viaduct, 2 uur later nog steeds in de filel kwamen we weer langs de plek van het ongeluk, kwam er een veegwagente om alles op te ruimen. Ik vraag me af hoeveel dagen een en ander gaat duren als er een vrachtwagen kantelt daar. Drie kwartier later toen ik terug kwam uit Vlissingen stond het nog vast bij Souburg Ritthem enz. En ja natuurlijk hoop je dat de patiënt het goed maakt,maar die was al 1.5 uur weg.
Ad binnenstad (24-10-2019 om 09:15)
Volgens een ooggetuige reed de 'veroorzaker' met 120 km/u door het rode licht, en was hij daarvoor al herhaaldelijk aan het kleven en agressief aan het rijden, dus in dit geval heeft een krap afgesteld stoplicht hier niks mee te maken @De uitkijk. En volgens mij moet je bij oranje stoppen waar dit kan, en niet doorrijden. Het licht voor tegenovergestelde richtingen is nooit tegelijk dezelfde kleur, dus als iedereen zich gewoon aan de regels houdt hoeft dit niet te gebeuren.
maria (24-10-2019 om 08:12)
Ligt echt niet aan de stoplichten hoor , zie het bijna dagelijks als het voor ons groen is komen de andere gewoon door rood komen steeds meer verkeershufters die een ander in gevaar brengen.