Weerbericht:
Wisselvallig, ook geregeld zon, in het zuidwesten vooral zaterdag veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Bromfietsster gewond bij ongeval Middelburg

Toegevoegd: 29-10-2019, 17.21 uur
De vrouw is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.
De vrouw is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.
© Foto: Tim Koster
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een bromfietsster is dinsdagmiddag gewond geraakt bij een verkeersongeluk in de wijk Mortiere in Middelburg.


Het slachtoffer kwam rond 16.25 uur ten val bij de kruising van de Willie Dixonstraat en de Eddie Boydstraat. De vrouw bleef op straat liggen en omstanders schoten te hulp. Het alarmnummer 112 werd gebeld en politie en ambulancedienst spoedden zich ter plaatse. De vrouw is door de ambulancemedewerkers overeind geholpen en vervolgens meegenomen naar de ambulance.

Het ambulancepersoneel heeft de vrouw met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft de brommer van het slachtoffer weggezet. Hoe het ongeval precies heeft kunnen gebeuren, is niet bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750