Weerbericht:
Zonnig en droog
Verkeersinformatie:
46 files van totaal 156 km

Dronken automobilist van de weg gehaald

Toegevoegd: 16-11-2019, 10.43 uur
Dronken automobilist van de weg gehaald
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Vrijdagavond omstreeks 21.30 uur zetten agenten op Achter de Houttuinen in Middelburg een personenauto aan de kant om een controle uit te oefenen.


Op het moment dat zij de bestuurder van de auto aanspreken komt er een alcoholwalm uit de auto. De bestuurder, een 31-jarige man uit Middelburg, moet een blaastest ondergaan op straat. De uitslag wijst uit dat hij teveel heeft gedronken en hij wordt meegenomen naar het bureau voor een ademanalyse.

Hier blijkt dat hij bijna drie keer zoveel heeft gedronken dan is toegestaan. Hij blaast 625 ug/l. De man kreeg een rijverbod en moest zijn rijbewijs inleveren.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750