Weerbericht:
Zonnig en droog
Verkeersinformatie:
46 files van totaal 156 km

Tienduizenden euro’s schade na inbraak leer-werkbedrijf

Toegevoegd: 29-11-2019, 12.10 uur
De inbrekers hebben via het hekwerk de buit overgeladen in een bestelbus.
De inbrekers hebben via het hekwerk de buit overgeladen in een bestelbus.
© Foto: Zeeuws Werk
Door: Tim Koster

VLISSINGEN - Leer-werkbedrijf Zeeuws Werk in Vlissingen is in de nacht van woensdag op donderdag de dupe geworden van een inbraak. De schade wordt geschat op tienduizenden euro’s.


Via Facebook laat het bedrijf, gevestigd aan de Poortersweg, weten dat bij het arbeidstrainingscentrum al het handgereedschap gestolen is. De manager van het bedrijf heeft aan Omroep Zeeland laten weten de schade te schatten op  zo’n 20.000 euro.

Volgens camerabeelden van naastgelegen bedrijven heeft de inbraak tussen 00.45 uur en 01.30 uur plaatsgevonden. Op de beelden zouden twee personen te zien zijn. Via het hekwerk van het bedrijf hebben de inbrekers de buit overgeladen in een bestelbus.

Het bedrijf vraagt mensen een oogje in het zeil te houden op advertentiewebsites. Het gereedschap is voornamelijk van het merk ‘’Festool’’. Mensen die deze gereedschappen tegenkomen kunnen contact opnemen met het bedrijf via Facebook.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (29-11-2019 om 16:23)
@ Bleeb jij verwacht dus dat bedrijven zonder gereedschap werken? De meeste bedrijven hebben elektrisch gereedschap dus ook dit bedrijf. Dat weet iedereen behalve jij dus. Je denkt dat mensen met hun handen werken? Verder vind ik het misselijkmakend dat juist in dit bedrijf is ingebroken. Er werken mensen die terug willen keren in de maatschappij. Dit is het laagste van het laagste om hier in te breken. Ik hoop dat ze verzekerd zijn tegen inbraak en dat ze snel nieuw gereedschap hebben. En daarna een goed alarm en contact met een meldkamer
Bleep 2.0 (29-11-2019 om 12:50)
Nou Politie in ieder geval wel een duidelijk geval van '' bekendheid met het plaats van delict ' want het moet dus iemand zijn die wist dat dat daar lag.. Ik heb er uberhaupt al nooit van gehoord en ik woon hier zelfs, maar dit is dus een bekende geweest