Weerbericht:
Wisselvallig, in het zuidwesten eerst veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Rookontwikkeling in appartement woonzorgcomplex

Toegevoegd: 10-12-2019, 20.44 uur
De brandweer van Breskens bij het woonzorgcomplex.
De brandweer van Breskens bij het woonzorgcomplex.
© Foto: Brandweer Breskens
Door: Tim Koster

BRESKENS - De brandweer van Breskens en Oostburg zijn dinsdag aan het einde van de middag uitgerukt voor een automatisch brandalarm bij een woonzorgcomplex in Breskens.


Rond 17:20 uur kwam de melding van het alarm bij het woonzorgcomplex aan de Westlandstraat binnen bij de hulpdiensten. De blusgroep van brandweer Breskens werd met spoed gealarmeerd. Enkele minuten daarna werd ook het blusvoertuig uit Oostburg ter plekke gestuurd om de brandweer van Breskens te assisteren.

Eenmaal ter plaatse bleek dat er in één van de appartementen sprake was van rookontwikkeling. De rookontwikkeling werd veroorzaakt door een magnetron. De brandweer heeft met behulp van twee ventilatoren de afdeling en het appartement geventileerd. Een ambulance is met spoed ter plekke gekomen om één van de medewerkers en de bewoonster van het appartement na te kijken.

Stichting Salvage is ingeschakeld voor de nazorg.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750