Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Ernstig motorongeluk op A58 Kapelle

Toegevoegd: 12-12-2019, 14.22 uur - Update: 13-12-2019, 10.14 uur
Foto 3 van 16

Foto's
Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Natasja (13-12-2019 om 13:28)
Ik hoop dat mensen die op dit bericht reageren eerst nadenken voor ze reageren. Voor de nabestaande van dit slachtoffer zijn vele dingen die hier te komen staan niet leuk dus als je niks goeds te zeggen hebt over dit ongeval hou dan aub stil. Sterkte aan de nabestaande
Vlissinger (13-12-2019 om 01:46)
@ willem: dat u niet veel les auto's of motoren op de snelweg ziet wil nog niet zeggen dat ze daar niet komen. Volgens mij doet u slechts een moment opname, die niet representatief is voor alles wat er op de snelweg gebeurd. Ik heb een paar jaar geleden ook mijn motorrijbewijs behaald en daar zat tijdens meerdere lessen en het examen een stuk snelweg bij. Ik denk dat als meer mensen hun motorrijbewijs zouden behalen er per saldo minder ongelukken zullen zijn, want je krijgt een heel ander inzicht en leert verder vooruit te kijken. Daar haal je ook voordeel uit als je met de auto rijdt. Sterkte aan de mede-motorrijder.
Mar (12-12-2019 om 21:59)
Als ik me niet vergis heb ik meneer nog zien rijden maar weet het niet zeker..er rijden meerdere zwarte motoren ...aan zijn rijstijl was totaal niets aan op te merken en mensen oordelen veel te snel over motorrijders terwijl een autommobilist een motorrijder aan zien komen in de spiegel en het schijnbaar te veel moeite vinden om indien dit kan iets meer naar rechts te gaan rijden zodat een motorrijder iets meer ruimte krijgt om te passeren...wens de man heel veel beterschap toe..
Geert-jan martens (12-12-2019 om 20:42)
Hoop dat alles goed gaat komen met de motor rijder.beterschap en sterkte.
Michael (12-12-2019 om 20:36)
Willem wat een ontzettend achterlijke opmerking zeg. Ik heb deze persoon gezien en t leek me absoluut geen onervaren rijder.
Willem de Ollander (12-12-2019 om 16:57)
Op de autosnelweg wil ik vaker een lesauto of motor zien. Het rijden op een autosnelweg is iets heel anders dan door de stad of over een provinciale weg te toeren. Veel mensen onderschatten dat. Ik begrijp dat lesgevers zich bewust zijn van de gevaren met een nog niet ervaren bestuurder. File betekent vaak ook programma in de war.
Cookie-instellingen beheren