Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
84 files van totaal 324 km

Dode en gewonde bij ernstig ongeluk Vlissingen

Toegevoegd: 26-12-2019, 18.58 uur
Door: Tim Koster

VLISSINGEN - Op de Sloeweg in Vlissingen is donderdag aan het einde van de middag een ernstig ongeluk gebeurd waarbij één persoon om het leven is gekomen. Een tweede inzittende raakte gewond.


Het ongeluk gebeurde rond 17.30 uur op de Sloeweg ter hoogte van de Weyevlietweg. Meerdere ambulances en de traumahelikopter werden opgeroepen voor het ongeval waarbij één auto betrokken was. Ook de brandweer werd met spoed ter plekke gestuurd voor een beknelling. De opgeroepen traumahelikopter is niet meer ter plaatse geweest.

De Politie Zeeland-West-Brabant heeft laten weten dat bij het ongeluk één persoon om het leven is gekomen. Een tweede inzittende is door de hulpdiensten uit het voertuig bevrijd. Deze is met spoed overgebracht naar een ziekenhuis, over zijn of haar verwondingen is niets bekend. De politie heeft de omgeving met afzetlint afgezet. De Sloeweg is in de richting van Vlissingen afgesloten.

Hoe het ongeluk precies heeft kunnen gebeuren, is nog niet bekend.

Zie ook:

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Persoon die ernaast zat ( tyrone) (23-1-2020 om 17:16)
@zeeuwse Dit is echt heel erg dat het zo gebeurde vooral omdat hij ook wist dat ik hier niet eens wilde zijn. En dat hij makkelijk naar links kon sturen. Dit was niet de eerste keer dat hij mijn leven heeft gered. Ik ben hem echt dankbaar. Dat ik nu zelf niet weg ben is omdat hij wilde dat ik blijf door gaan wat ik nu ook doe. Maar ik zeg u eerlijk. Als hij mij niet eerder had gered en niet met mij had gepraat was ik hier ook niet meer. Het enigste waarom ik hier nog ben is door hem.
tyrone cordes (23-1-2020 om 17:14)
@zeeuwse ik snap wat u bedoeld. En ben totaal niet boos of iets want u kunt tenminste iets verder denken dan de meeste. Alleen wat ik nog wil zeggen is. Wat zal u doen als je al ziet wat er gebeurd en in paniek raakt. Ik ben al heel blij, ook heel erg verdrietig dat toen wij recht op het betonnen muurtje van de tunnel reden. (Door de invoeg baan, de verhoging, de controle zijn verloren) en hij net op het gras nog een snok naar rechts aan het stuur heeft gegeven wat mijn leven heeft gered.(de sporen kon ik nog zien) P.s. er waren meer dan 250 mensen op zijn crematie. Hij was echt een van de beste personen die er bestaan.
Zeeuwse showride (2-1-2020 om 21:46)
@Zeeuwse, nu zie ik het inderdaad.... ik oordeel verder niet (daar hebben andere mensen voor geleerd) ik kan alleen nogmaals m'n medeleven betonen.......
Zeeuwse (2-1-2020 om 16:40)
Zeeuwse showride, juist aan de andere kant, waar je vanaf weyevliet moet invoegen..
Adrian Irvine (31-12-2019 om 09:00)
Veel sterkte en spoedig herstel aan de passagier. Sterkte aan defamilie van de overleden man . Ik ga niet veroordelen laat politie en TR de oorzak vaststellen.
Zeeuwse showride (30-12-2019 om 04:10)
Sterkte aan de nabestaande en een voorspoedig herstel gewenst voor "Persoon die ernaast zat". Maar..... ik snap hem ff niet, het lijkt gebeurd te zijn op de rijbaan richting de Sloebrug? (Vanaf de Gamma dus) dan valt er toch niet heel veel in te voegen? Gezien je op de middelste baan rijd... er komt links een baan bij naar Weyevliet en rechts 1 naar Baskenburg of mis ik nog iets???
Cookie-instellingen beheren