Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto van de dijk af in ’s Heer Arendskerke

Toegevoegd: 08-12-2006, 21.17 uur
Door: Politie Zeeland

'S HEER ARENDSKERKE - Vrijdag om 12.20 uur is een 31-jarige vrouw uit Heinkenszand met haar auto van de Oude Rijksweg te ’s Heer Arendskerke afgereden.

De vrouw reed over bovengenoemde weg vanuit de richting Noordzakweg. Vanuit tegenovergstelde richting kwam een onbekende auto. Deze reed op de verkeerde weghelft. De vrouw week uit naar rechts om een aanrijding te voorkomen en remde af.

Zij kwam met haar auto in de natte berm terecht en botste tegen een boompje. Daarna maakte haar auto een halve slag in de rondte en gleed achteruit het dijktalud af. Ze botste vervolgens tegen een hekwerk van schapengaas en tegen een boompje.

Ze kwam met de schrik vrij. De bestuurder van de auto waarvoor ze moest uitwijken is doorgereden.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren