Weerbericht:
Toenemende bewolking en geleidelijk enkele buien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Ongeval met scooter bij Kruiningen

Toegevoegd: 23-01-2020, 17.26 uur - Update: 24-01-2020, 10.07 uur
Het ongeluk gebeurde bij de kruising met de Kanaalweg.
Het ongeluk gebeurde bij de kruising met de Kanaalweg.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

KRUININGEN - Op de Oude Rijksweg (N289) bij Kruiningen heeft donderdag aan het einde van de middag een ongeluk plaatsgevonden met een scooter.


De scooterrijdster, een 18-jarige vrouw uit Kruiningen reed op het vrijliggende (brom)fietspad en ging richting haar woonplaats. Eveneens uit de richting van Goes kwam een 40-jarige automobilist uit Goes. Deze wilde rond 16.25 uur afslaan bij de kruising met de Kanaalweg. De automobilist zag de scooter bij het afslaan over het hoofd en een botsing was het gevolg. Het ongeluk werd gemeld als zijnde een ongeval met letsel en daarom werd ook meteen een ambulanceteam op pad gestuurd.

De ambulancebroeders hebben de scooterrijdster meegenomen naar het ziekenhuis in Goes. Volgens de politie had ze pijn in haar buik. De auto had rechtsvoor de nodige schade maar kon volgens de politie wel verder rijden. De zwaar beschadigde scooter is opgehaald door bekenden van de bestuurder.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750