Weerbericht:
Bewolkt, nevelig en af en toe (mot)regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Opsporingsambtenaar gewond bij aanhouding

Toegevoegd: 27-01-2020, 16.27 uur
Opsporingsambtenaar gewond bij aanhouding
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

VLISSINGEN - Een buitengewoon opsporingsambtenaar (BOA) is maandagmiddag gewond geraakt bij de aanhouding van een winkeldief in Vlissingen.


Het incident speelde zich rond 12.35 uur af in een winkel aan de Aagje Dekenstraat. Het personeel van de winkel betrapte de verdachte, een 41-jarige man waarvan de woon- of verblijfplaats niet bekend is, op diefstal van levensmiddelen. Toen de verdachte wilde vluchten werd hij tegengehouden door twee BOA’s die op dat moment in de winkel waren.

De verdachte verzette zich hevig tegen zijn aanhouding. Eén ambtenaar is daarbij gewond geraakt. Uiteindelijk hebben ze de verdachte onder controle gekregen waarna deze door de politie is afgevoerd naar het bureau. De man zit vast voor verhoor.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bumper: (27-1-2020 om 17:54)
jammer dat het geen Boaconstrictor was, dat ruimt beter op.