Weerbericht:
Wisselvallig weekeinde
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij aanrijding in Middelburg

Toegevoegd: 05-02-2020, 17.55 uur
Het slachtoffer is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Goes.
Het slachtoffer is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Goes.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Bij een aanrijding in Middelburg is woensdag aan het einde van de middag een fiets(st)er gewond geraakt.


Bij de kruising van de Spinhuisweg en de Torenweg kwam het slachtoffer rond 17.25 uur in botsing met een personenauto. Dat gebeurde vermoedelijk na een voorrangsfout. Op de bewuste locatie gebeuren daardoor regelmatig ongevallen.

Een ambulanceteam kwam ter plaatse om zich over de gewonde te ontfermen. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht. De fiets is meegenomen door de politie.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlinder (6-2-2020 om 14:42)
Niks mis met dit kruispunt!!! Op de fiets even afremmen kijken en doorfietsen. Auto , afremmen, en doorrijden kom hier geregeld. Ligt het aan de verkeersdeelnemer zelf
Zeeuwse Showride (6-2-2020 om 13:07)
@Bewoner, ik ben ook een bewoner en ik ben het NIET met je eens, nogmaals ik ben het NIET!! met je eens. er hoeft helemaal niks maar dan ook echt helemaal NIKS te veranderen op dit kruispunt. de mentaliteit van wegmisbruikers moet veranderen!!
Pino (6-2-2020 om 09:20)
Voorrangsfout? Het is niet willen tegenwoordig en ga je nog even voor piepen een trend van nu hard en haastig rijden en raar kijken dat je betrokken bent bij een ongeluk. Want het lig altijd aan de weg en weersonstandigheden...volgens de mensen.je kunt ze het niet wijs maken dat het hun gedrag ligt.
Zeeuwse showride (5-2-2020 om 18:48)
Beterschap aan het slachtoffer..... tijd dat er een tunnel wordt gegraven voor de fietsers op dat kruispunt... Ow wacht......... ik bedoel natuurlijk: Tijd dat automobilisten zich bezig houden met het besturen van hun voertuig en uit hun f*cking doppen kijken / zich aan de verkeersregels houden!
Bewoner (5-2-2020 om 18:17)
En ja hoor weer een ongeluk. Wanneer gaan men daar nu eens een overzichtelijke situatie van maken? Lijkt lijkt een simpele weg maar zo ongelooflijk veel ongevallen daar. Waarschijnlijk eerst een dodelijk ongeval eer wat veranderd.