Weerbericht:
Zwaar bewolkt en regen, vannacht tijdelijk droger. Morgen regenachtig.
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Vrachtwagen gekanteld op Philipsdam

Toegevoegd: 11-02-2020, 17.37 uur - Update: 11-02-2020, 23.29 uur
Het ongeluk gebeurde op de Philipsdam tussen Bruinisse en Sint Philipsland.
Het ongeluk gebeurde op de Philipsdam tussen Bruinisse en Sint Philipsland.
© Foto: Tim Koster
Door: Roland de Jong

BRUINISSE - Een verkeersongeval zorgt momenteel voor verkeershinder op de Philipsdam (N257) tussen Bruinisse en Sint Philipsland.


Nabij de Krammersluizen kantelde een kleine vrachtauto met aanhangwagen. De eerste melding van het ongeluk kwam rond 17.05 uur binnen bij de hulpdiensten. Vanuit zowel Bruinisse als Sint Philipsland werden hierop brandweerwagens met spoed ter plekke gestuurd. Ook de ambulancedienst en de politie werden met spoed naar de ongevalslocatie gedirigeerd.

De bestuurder van de Poolse vrachtwagen bleef voor zover bekend ongedeerd. Vanwege het ongeluk is de weg momenteel geblokkeerd. De weg is daarom afgesloten, zo meldt Rijkswaterstaat. Er is een omleidingsroute ingesteld via de parallelweg. De lading van de vrachtwagen en aanhanger wordt momenteel uitgeladen zodat later vanavond geborgen kan worden. De lading zou bestaan uit rolluiken.

Het verkeer bij de Philipsdam heeft momenteel last van de harde wind. Of het ongeluk hier ook door veroorzaakt is, is echter niet duidelijk.

Zie ook:

Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joris (11-2-2020 om 19:37)
Zie wel vaker van die kermisaanhangertjes. Zouden in Nederland nooit een typegoedkeuring krijgen met dat speelgoedframe en die kleine kruiwagenwieltjes. Echt een aanwinst voor het verkeer als je van ongelukken en vertraging houdt. Door met die goedkope onveilige voertuigen te rijden kan je wel het brood afnemen van echte chauffeurs van echte transportondernemingen die wel met degelijk materieel rijden. Maar van de EU mogen we ze niet weigeren vermoed ik. Geld en economische groei gaat voor veiligheid en mensenlevens.