Weerbericht:
Eerst plaatselijk mist, later een enkele bui. Zondag meer buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Stormschade aan dak Boterbloemlaan Vlissingen

Toegevoegd: 23-02-2020, 10.54 uur
Door: Tim Koster

VLISSINGEN - De Vlissingse brandweer is zondagochtend uitgerukt voor een melding van een stormschade aan de Boterbloemlaan in Vlissingen.


Bij de alarmcentrale kwam rond 09.50 uur een melding binnen loslatende dak platen. Hierop werden een ladderwagen en een tankautospuit opgeroepen om de situatie weer veilig te krijgen. Eenmaal ter plekke waren er al diverse platen van het dak gewaaid.

Eerder vanochtend kwamen bij de Zeeuwse brandweer ook al meldingen binnen van stormschades bij de Dauwendaelselaan en de Varkensmarkt in Middelburg, de Molenweg in Oosterland en N.J. Hartestraat in Terneuzen.

Het KNMI heeft tot vanmiddag 16.00 uur code geel afgekondigd vanwege storm Ellen. Er wordt gewaarschuwd voor windstoten tot 100 kilometer per uur maar bij Vlissingen werden vanochtend al windstoten van 111 kilometer per uur gemeten.

Ook morgen is code geel van kracht. Dan geldt de waarschuwing tussen 13.00 en 21.00 uur.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750