Weerbericht:
Op de meeste plaatsen droog, in het zuidoosten kans op mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Wederom brand in leegstaande school

Toegevoegd: 12-12-2006, 17.24 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De Stadsgewestelijke Brandweer Vlissingen/ Middelburg is dinsdagmiddag rond tien voor vier uitgerukt voor een brandmelding in de oude CSW aan de Olmenlaan in Middelburg.

In de school die voor sloop bestemd is woedde een klein brandje op de eerste verdieping. Hier stond wat papier en afval in brand wat voor een kleine rookontwikkeling zorgde. Omdat de school bestemd is voor de sloop en dus leeg staat waren er geen personen aanwezig.

Het brandje werd door de brandweer geblust, hiervoor werd één blusvoertuig ingezet. De schade aan het pand is minimaal omdat het een slooppand betreft.

Begin november werd in de gymzaal van de oude school ook al brand gesticht, zondag rukte de brandweer voor de tweede keer uit om een brandje te blussen.

De brandjes zijn waarschijnlijk veroorzaakt door brandstichting.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren