Twee gewonden bij ongeluk ‘s-Heerenhoek

Toegevoegd: 28-02-2020, 22.16 uur - Update: 28-02-2020, 23.24 uur

Door: Manfred Berrevoets

’S-HEERENHOEK - Bij een ongeluk op de Molendijk (N667) is ’s-Herenhoek zijn vrijdagavond twee personen gewond geraakt. Een automobilist kwam hier in botsing met een scooter.

Rond 21.30 uur werd er melding gemaakt van het ongeluk ter hoogte van de oversteekplaats bij de rotonde met de Middelburgsestraat en de Blikhoek. Wat er precies is gebeurd, is nog onduidelijk. Er zijn twee ambulances ter plaatse gekomen en ook een traumahelikopter vloog uit. De opgeroepen traumahelikopter is echter niet meer ter plaatse geweest op de locatie van het ongeluk.

De man en de vrouw die op de scooter zaten, zijn met onbekend letsel overgebracht naar een ziekenhuis. Eén van hen is met spoed afgevoerd. De bestuurder van de personenauto bleef ongedeerd. De politie heeft van hem een verklaring afgenomen en een alcoholtest gedaan. Voor zover bekend had hij echter geen alcohol gedronken.

De verkeerspolitie kwam ter plekke om onderzoek te doen naar de toedracht van de aanrijding. De weg was tot 23.00 uur afgesloten. Bergingsbedrijf Kuzee heeft de auto getakeld.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750