Weerbericht:
Enkele buien en eerst vrij veel wind. Morgen perioden met regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Vlaketunnel half uur dicht na ongeluk

Toegevoegd: 02-03-2020, 08.37 uur
Door: Roland de Jong

KAPELLE - Een botsing op de A58 nabij de Vlaketunnel tussen twee auto's heeft vanochtend voor flinke files gezorgd op zowel de snelweg zelf als de omleidingsroute via de N289.


Het ongeluk gebeurde rond 07.45 uur net voorbij de Vlaketunnel op de rijbaan richting Vlissingen. Door onbekende oorzaak kwamen hier twee personenauto’s met elkaar in botsing. Er was sprake van letsel maar geen van de betrokkenen hoefde mee naar het ziekenhuis.

Vanwege het ongeluk was de Vlaketunnel richting Vlissingen zeker een half uur dicht maar later kon het verkeer over één rijstrook worden geleid. De aanrijding zorgde voor flink wat oponthoud. Op de snelweg stond een lange file en de Rijksweg (N289) stond het vast tussen de Vierwegen en de Caisson: een rij auto’s van zo’n twee kilometer lang.

Bergingsbedrijf De Moor heeft de beschadigde auto’s afgevoerd. Nadat Rijkswaterstaat de weg weer had schoongemaakt, kon de snelweg tegen 08.40 uur weer worden vrijgegeven.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
TN'r (2-3-2020 om 09:57)
En dan willen ze hier in Vlissingen 2000 Mariniers plaatsen of een pretpark bouwen ???Met 1 file of ongeluk loopt heel Zeeland vast.. Wat als er nu 100o Duitsers en 2000 Mariniers en grote oefening over de weg moet ??? Zeeland is een logistieke nachtmerrie.. Met blaadjes op de rails vallen de treinen uit of koperdiefstal en met ongeluk ligt de ENIGSTE snelweg hier gelijk vast/dicht ! Daarom is het goede keuze geweest van het rijk om GEEN kazerne in Vlissingen te bouwen.. Dit is de reden dus ( en de w-tunnel is ook elke x dicht )
Cookie-instellingen beheren