Weerbericht:
Bewolkt en regen, vanochtend van het zuiden uit droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Ernstig verkeersongeval in Terneuzen

Toegevoegd: 18-03-2020, 14.23 uur - Update: 18-03-2020, 15.31 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Bij een verkeersongeval in Terneuzen is woensdagmiddag iemand ernstig gewond geraakt.


Het ongeval gebeurde rond 13.50 uur bij de kruising van de Kennedylaan en de Verlengde van Steenbergenlaan, vermoedelijk als gevolg van een voorrangsfout. Er was sprake van een botsing tussen een bestelbusje en een scooter. De scooterrijder kwam na de aanrijding ten val. Hij/zij werd per ambulance afgevoerd.

Vanuit Rotterdam steeg een traumateam op om hulp te verlenen. Rond 14.20 uur landde de traumahelikopter Lifeliner 2 bij de helihaven van ziekenhuis De Honte aan de Wielingenlaan in Terneuzen. Eerder kwamen twee ambulances met spoed aan bij het ziekenhuis. 

​De ongevalslocatie is door de politie afgezet vanwege sporenonderzoek. Dit onderzoek werd rond 15.30 uur afgerond waarna het bestelbusje en de scooter zijn afgevoerd.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Josm (18-3-2020 om 16:41)
Niet de eerste keer dat er weer een ongeval gebeurd. Levensgevaarlijke situatie dankzij gemeente Terneuzen. De bocht is te kort om te kunnen zien of er daadwerkelijk een fietser rijdt.Overigens is dit wel een fietspad en niet bedoeld voor pedilecs of brommers. Het onverlichte zebra-pad recht hier tegenover zijn ook al een tal van ongelukken gebeurd.
spikkeltje1 (18-3-2020 om 16:05)
en daar gaan nog veel meer ongeluuken gebeuren een stukje hele slechte verkeersveiligheid daar ,ook met afslaande autos en overstekende mensen ,link stukje terneuzen