Weerbericht:
Wisselend bewolkt en enkele buien, morgen overdag ook perioen met zon
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Zelfgegraven 'bunker' ontdekt na brandmelding

Toegevoegd: 27-03-2020, 23.40 uur
De politie heeft de gemeente gevraagd de 'bunker' dicht te gooien.
De politie heeft de gemeente gevraagd de 'bunker' dicht te gooien.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

SINT JANSTEEN - Na een brandmelding heeft de politie vrijdagavond in Sint Jansteen een uitgegraven ‘bunker’ ontdekt.

De brandweer van Hulst werd kort voor 22.00 uur op pad gestuurd naar de La Traviata nadat was gemeld dat hier brand woedde. Ter plekke bleken een autoband en enkele bosjes in brand te zijn gestoken en werd een zelf uitgegraven ‘bunker’ ontdekt.

“Zonde dat er brand is gesticht, want anders had de jeugd een echt mooie hangplek”, zo zegt de politie. “Omdat er brand is gesticht, hebben we nu een mailtje gestuurd naar de gemeente Hulst met het verzoek om de ‘bunker’ dicht te gooien”, zo laat de politie weten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michel (28-3-2020 om 20:39)
@verkeerd voorbeeld doet volgen -> als je zoiets wilt melden dan bel je toch de politie?? Wat een verschrikkelijk rare redenering.
Seb (28-3-2020 om 11:15)
Al dat geouwehoer over Corona, wat dacht je van instortingsgevaar, zelf geregeld van die dingen gegraven, maar uiteindelijk stort het zooitje in, ben je meteen begraven als kind, wil dat dan als ouders
Mijn mening (28-3-2020 om 10:23)
Overdreven gedoe, laat lekker staan voor de kinderen. Hebben ze een plek dan zijn er weer van die ouwe azijnzijkers welke geen jeugd hebben gehad.
Wim (28-3-2020 om 08:00)
Zou dit nu echt niet mogen om zelf een eigen bunker mag gebruiken.
Verkeerd voorbeeld doet volgen? (28-3-2020 om 00:15)
Dus de politie vind een bedompte vochtige kleine slecht geventileerde ondergrondse bunker een goede hangplek voor jongeren ? Hebben die al van corona gehoord of leven die op een andere planeet ? Die fik zal wel door een omstander aangestoken zijn om deze corona kweekbunker te laten sluiten. Bravo ! Zouden meer mensen moeten doen, aandacht afdwingen voor misstanden en overtredingen.