Weerbericht:
Bewolkt en van tijd tot tijd regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Fietsendief op heterdaad betrapt in Oost-Souburg

Toegevoegd: 10-04-2020, 17.55 uur
Fietsendief op heterdaad betrapt in Oost-Souburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

OOST-SOUBURG - Op de Karolingenbaan in Oost-Souburg heeft de politie vrijdagmiddag een fietsendief aangehouden nadat deze op heterdaad was betrapt.

Omstanders zagen rond 14.00 uur een 32-jarige verdachte uit Middelburg met een fiets weglopen. Het toeval wilde dat een politieman in vrije tijd in de omgeving aanwezig was. Hij hoorde de commotie en identificeerde zich als politieman.

Toen de agent duidelijk werd wat er aan de hand was, hield hij de verdachte aan. Opgeroepen collega's brachten de verdachte vervolgens naar een politiebureau voor verhoor. De Middelburger zat rond 17.30 uur nog vast. De eigenaar van de fiets uit Oost-Souburg was op het moment van de diefstal in een winkel. Hij heeft zijn fiets inmiddels teruggekregen. Er is aangifte gedaan.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Afblijven zulje (11-4-2020 om 16:01)
Afblijven van ander mans spullen met die tengels!
fietser (10-4-2020 om 18:25)
Goeie actie. Beetje voorzichtiger met je fiets omgaan,. 2e slot zeer nuttig en goed dat men er bijtijds erg in had.