Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 18 km

Gewonde bij ongeluk in Kapelle

Toegevoegd: 19-12-2006, 21.05 uur
Door: Roland de Jong

KAPELLE - Bij een aanrijding op de kruising van de Viaductweg met de Dijk-welseweg en de Abbekindersezandweg in Kapelle is dinsdagmiddag één persoon gewond geraakt.

Rond half drie wilde een 60-jarige automobiliste uit Goes vanaf de Viaductweg de Abbekindersezandweg inrijden. Een achter haar rijdende 18-jarige plaats-genoot merkte dit echter te laat op. Een botsing was het gevolg.

Volgens de melding zou er sprake zijn van een beknelling, maar toen de hulp-diensten arriveerden bleek dit niet het geval te zijn. Wel had de vrouw neklet-sel. Het slachtoffer werd overgebracht naar een ziekenhuis. De 18-jarige bleef ongedeerd.

De beide auto's zijn vermoedelijk total loss.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren