Weerbericht:
Toenemende bewolking, morgen van tijd tot tijd regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Twee jongens gearresteerd na auto-inbraak

Toegevoegd: 13-04-2020, 13.46 uur
Twee jongens gearresteerd na auto-inbraak
© Foto: HVZeeland.nl
Door: Manfred Berrevoets

SINT JANSTEEN - Op de Martje van Wardje in Sint Jansteen zijn maandagmorgen vroeg twee jongens aangehouden na een inbraak in een auto. Mogelijk hebben ze in meer auto's in Sint Jansteen ingebroken.

Rond 02.00 uur kreeg de politiemeldkamer een melding van een alerte getuige dat twee jongens in meerdere auto's aan het inbreken waren. Op het Martje van Wardje troffen agenten twee jongens aan. Ze hadden spullen bij zich welke uit een auto uit de Beukenlaan kwamen. Het tweetal werd aangehouden en voor verder onderzoek naar een politiecellencomplex gebracht. Het gaat om twee 17-jarige inwoners uit Hulst en Heikant. Het duo zit nog vast en wordt maandag verhoord.

Agenten troffen hierna in de buurt van de Beukenlaan en Plein de Mate drie auto's aan, die waren opengebroken. Van de benadeelden werden aangiften opgenomen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram goeree (13-4-2020 om 18:29)
een goed begin van je loopbaan in de maatschappij