Weerbericht:
Perioden met zon, kans op een bui. Donderdag grijs en af en toe regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Auto uitgebrand op Oosterscheldekering

Toegevoegd: 16-04-2020, 17.34 uur - Update: 16-04-2020, 18.17 uur
De auto brandde volledig uit. Er raakte niemand gewond.
De auto brandde volledig uit. Er raakte niemand gewond.
© Foto: Brandweer Burgh-Haamstede
Door: Roland de Jong

VROUWENPOLDER - Op de werkweg op de Oosterscheldekering (N57) tussen Burgh-Haamstede en Vrouwenpolder is donderdagochtend een personenauto in vlammen opgegaan.

Zowel de blusploeg van de post Kamperland als die van de post Burgh-Haamstede werden rond 10.20 uur opgeroepen voor de autobrand, welke woedde in de buurt van het Deltapark Neeltje Jans. Volgens de brandweer stond de auto op de werkweg en lekte het voertuig diesel. De brandweervrijwilligers van de beide opgeroepen posten hebben de brand samen bestreden.

De brandweer heeft de dichtstbijzijnde waterafvoerput dichtgemaakt om zo verdere verspreiding van de weglekkende diesel te voorkomen. Nadat de auto was getakeld door bergingsbedrijf De Moor, is het wegdek in opdracht van Rijkswaterstaat gereinigd. Over de oorzaak van de brand is niets bekend. Er raakte niemand gewond.

Vanwege de brand is de Oosterscheldekering tijdelijk afgesloten geweest, zo meldt de brandweer.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rini de jonge (16-4-2020 om 20:44)
daar ga je land rover in vlammen