Weerbericht:
Perioden met zon en een enkele bui, morgen bewolkt en regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Groepje moet kampvuur op strand uitmaken

Toegevoegd: 16-04-2020, 20.49 uur
De brandweer van Vlissingen kwam ter plekke met een tankautospuit.
De brandweer van Vlissingen kwam ter plekke met een tankautospuit.
© Foto: Jordan Pinas
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Enkele personen die donderdagavond op het strand in Vlissingen een kampvuurtje hadden gesticht, hebben dat onder toeziend oog van hulpverleners moeten uitmaken.

Het brandje werd rond 19.45 uur gemeld als zijnde bij het Nollestrand maar de buitenbrand bleek meer richting Dishoek te woedden, ongeveer ter hoogte van de parkeerplaats Zwanenburg - Burgemeester van Woelderenlaan. De brandweer van Vlissingen rukte zonder spoed uit met de tankautospuit 19-4431.

Zowel de politie als handhavers van de gemeente Vlissingen waren ter plekke. De brandweer hoefde niet te blussen. Dat deden de personen op het strand zelf.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mar (18-4-2020 om 11:32)
@jueugdigepvver "Ik bemn blij... dat jullie snel de pijp uit zijn" En dat zeht leef en laat leven. Als god zou bestaan zou hij/ zij in ieder geval zo'n partij verder van de regering houden.
Mijn mening (17-4-2020 om 19:17)
Gezeur om niets om over de kosten maar te zwijgen.
jeugdigepvver (17-4-2020 om 18:13)
ongekend, de personen in de reacties hebben kennelijk een zure jeugd gehad. Stelletje azijnzeikers. Deze jongeren zitten gewoon lekker te chillen op het strand bij een vuurtje, gaat dat tegenwoordig al te ver? je kan je kont niet keren tegenwoordig of er is weer iemand die wat te zeuren heeft. Ik ben blij dat jullie azijnzeikers snel de pijp uit zijn. ongekend zeg, het bemoeien tegenwoordig met elkaar. LEEF EN LAAT LEVEN.
Mar (17-4-2020 om 15:33)
@TN Geen wonder dat het zo druk is in de stad als jij kennelijk overal bij bent. Hoe staat het ook alweer met thuis blihven en ook en vooral niet overdrijven.
@ nel (17-4-2020 om 09:24)
Oordelen zonder de feiten te kennen? De zoveelste die denkt te kunnen oordelen zonder kennis van zaken
TN'r (17-4-2020 om 08:48)
Klopt hoor Nel.. Er is geen Politie en handhavers genoeg in Vlissingen.. Je mag hier bijna alles controle is er niet hier.. Bij Gamma is het nog drukker dan kerst en er rijd meer verkeer door de stad heen als voor de Corona en op de speeltuin in de wijk zat gister de halve dag 16 man bij elkaar gezellig... Ik klaag niet over de Politie want ze zijn er gewoon niet ( denk ergens anders bezig zijn ) .. Ik zie dezelfde drugs gebruikers ook weer elke dag bedelen en rondhangen in de stad dus blijkbaar zijn de regels hier opgeheven.... Ik heb nog nooit zoveel verkeer door de stad gezien als nu. En trouwens het strand is openbaar terrein dus je mag buiten de stadsgrens gewoon vuurtje maken op het strand ! Alleen niet in de duinen natuurlijk hey