Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
15 files van totaal 55 km
-->

Wielrenner botst met busje Wrangeweg Goes

Toegevoegd: 17-04-2020, 15.20 uur
Foto 18 van 20
-->

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Henk Hopjes (20-4-2020 om 10:33)
@Johan de regel van een 30 cm wit vlak op het achterspatbord is al niet meer geldend sinds de jaren negentig. Daarnaast zijn de wielen van de meeste racefietsen een stuk steviger dan die van een gemiddelde stadsfiets. Verlichting is niet verplicht overdag. Het enige wat verplicht is, is een bel. Ze zouden commentaar als het uwe moeten verbieden en beboeten.
Adrie (19-4-2020 om 19:34)
Aan de reacties hieronder te lezen kent niemand deze persoon. Ik wel en weet dat het hier een "trimfietser" betreft die ook nog eens altijd in zijn eentje fietst. Daar komt nog bij dat hij onderweg naar huis was en rechtsaf ging richting Kapelle. Van een voorrangsfout kan hier dus geen sprake zijn.
fietsersbond Zeeland (18-4-2020 om 10:24)
Fiets ziet er wel uit als een trainingsfiets. en ja als je wat snelheid hebt sta je met een fiets minder snel stil dan een auto. Opletten en anticiperen.
fietsersbond Zeeland (18-4-2020 om 09:16)
Mensen wat een reacties. Gaat om het ongeval met een "trimfietser" ( dit is géén wielrenner, die fietsen wedstrijden) en niet over een groep fietsers. Ook over de afstand van de agenten, kom zeg. Sterkte aan de gewonde fietser. Aangezien de linker spiegel van de auto is afgebroken, dus een voorrangsfoutje. Wit achterspatbord is allang geen regel meer en de regels over verlichting en dergelijke zijn al zoveel versoepeld. Soms wel iets te veel, naar mijn eigen mening!!!
Wim (18-4-2020 om 07:31)
Ik zou niet graag een wielrenner te kort doen maar gebeurd nog al eens dat in een groep begeven gewoon door rijden en geen voorrang verlenen, of waar een fietspad is toch op de grote weg begeven.
Ja-Ja (17-4-2020 om 16:27)
Zie de drie politieagenten ,binnen één meter staan te praten. Dus dat mag wel,Graag uitleg . Ik mag met mijn vriendin die ik al 33jaar ken geen boodschappen gaan doen met de auto. Daar kunnen de agenten mij voor bekeuren. Stop de Griep[corona] gekte en laten de coronawijsneuzen eens eerlijk worden en juiste overlijdensberichten[waaraan] de persoon is overleden doorgeven. Maar dan komen er andere cijfers naar voren.
Cookie-instellingen beheren