Weerbericht:
Zwaar bewolkt en enkele buien, morgen regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Man (71) uit Kerkwerve al uren vermist

Toegevoegd: 26-04-2020, 22.22 uur
Man (71) uit Kerkwerve al uren vermist
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

KERKWERVE - In de omgeving van Kerkwerve wordt op dit moment gezocht naar een vermiste man van 71-jaar. Er is onder andere een politiehelikopter ingezet.


De man wordt sinds vanmiddag half drie vermist. Hij is voor het laatst gezien in de Simonskerkestraat. Er is vanmiddag een bericht uitgestuurd via Burgetnet en vanavond om 22.00 uur liet te politie weten dat de man nog niet is gevonden.

Toen de man vertrok droeg hij een grijze spijkerbroek, een wolle trui en een grijs vest. Hij heeft een bril, grijs opgeschoren haar en een grote grijze snor. De man had bruine schoenen aan.

Meerdere eenheden van de politie hebben in de omgeving gezocht. Ook is er in het bos en in de omgeving van Kerkverve door burgers gezocht.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750