Weerbericht:
Winterse buien. Vrijdag eerst droog, later enige regen
Verkeersinformatie:
20 files van totaal 66 km

Politie zoekt getuigen dodelijk ongeluk Zeelandbrug

Toegevoegd: 04-05-2020, 13.25 uur
Het slachtoffer overleed later in het ziekenhuis.
Het slachtoffer overleed later in het ziekenhuis.
© Foto: Tim Koster
Door: Roland de Jong

ZIERIKZEE - De politie is op zoek naar mensen die het ongeluk hebben zien gebeuren waarbij zaterdag op de Zeelandbrug iemand om het leven kwam.


De politie is ook op zoek naar mensen die vrijdag of zaterdag over het fietspad op de brug hebben gereden en daarbij iets bijzonders of afwijkends hebben gezien dat eventueel te maken kan hebben met het noodlottige ongeval. Tips zijn bij de politie welkom via 0900-8844. Anoniem tips doorgeven kan ook en wel via 0800-7000.

Het ongeluk zaterdagmiddag kostte het leven van een 65-jarige wielrenner uit Zierikzee. Hij kwam kort na 15.00 uur in botsing met een 62-jarige wielrenner uit 's-Heer Hendrikskinderen.  Volgens de politie kwamen de twee allebei vanuit Zierikzee over de brug gefietst en is het nog niet duidelijk wat er precies is gebeurd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren