Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Grote verkeerscontrole in Terneuzen

Toegevoegd: 23-12-2006, 10.09 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Vrijdag is op en rond de toegangswegen van Terneuzen een grote verkeerscontrole gehouden. Het ging om een gezamenlijke actie van het Openbaar Ministerie en de Zeeuwse politie.

Tussen 13.30 en 23.00 uur werd er op de Guido Gezellestraat in Terneuzen en op de Koegorsstraat in Sluiskil gecontroleerd. In totaal werden 1.022 passanten gecontroleerd.

Er werden 27 snelheidsovertredingen geconstateerd. Drie bestuurders reden meer dan vijftig kilometer te hard en moesten zodoende hun rijbewijs inleveren.

Twee andere bestuurders kregen een proces verbaal voor het rijden onder invloed. Drie bestuurders bleken een onbetaalde boeten open te hebben staan.

Tijdens de controle was extra aandacht voor de vele Belgen en Fransen die Terneuzen bezoeken voor de coffeeshops.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren