Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 14 km

Verdachten diefstallen opgepakt bij AZC

Toegevoegd: 12-05-2020, 08.49 uur
Verdachten diefstallen opgepakt bij AZC
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie heeft vanochtend op het terrein van het asielzoekerscentrum (AZC) in Middelburg twee verdachten opgepakt vanwege enkele diefstallen.


De politie hield de twee binnen in het complex aan de Laurens Stommesweg aan. Ze worden volgens de politie verdacht van fietsen- en winkeldiefstal. Wanneer de feiten precies zijn gepleegd, is niet duidelijk.

Het duo is vastgezet voor verhoor.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Aan de linkse gutmensch (12-5-2020 om 21:17)
De meeste reacties hebben niks met racisme te maken. Zet de extreemlinksebril eens af. Kijk opsporing verzocht, lees de krant, volg internet. Vaak is de dader getint en als hij niet getint is komt hij uit het Oostblok! Als dit tuig wordt aangepakt en uitgezet komt er misschien weer meer draagvlak voor het opnemen van vluchtelingen ipv al die gelukszoekers die zich hier misdragen en ons land richting de afgrond duwen
Mar (12-5-2020 om 16:19)
7 voorspelbare reacties. En vooral de Publieke rechter is een toonbeeld van het gevoel voor rechtsstaat.
Burger (12-5-2020 om 15:50)
Opgeruimd staat netjes,deze gasten komen niet uit oorlogslanden ,maar zijn meestal uit Algerije ,Marokko ,Tunesië ,en Libië ,en deze gasten zijn kansloos in Nederland en krijgen ook geen verblijfsvergunning ,die horen hier niet ,en ze verpesten het voor de echte vluchtelingen uit oorlogslanden zoals Syrië ,want die dien wel hun best ,ze leren de taal en werken ,en gedragen ze zich zoals het hoort wat mij betreft,moeten ze die gasten meteen het land uitzetten ,maar dat valt tegen want land van herkomst werkt niet mee helaas ,daar moet verandering in komen,stelen is het laagste wat je kan doen ,hier in Nederland kan je werken studeren ,en hun krijgen gratis onderdak eten leefgeld ,toch gaan ze stelen schandalig,Nederland is ook te soft.
Klaar met de gelukszoekers (12-5-2020 om 14:25)
Toch gek. Veel mensen zien de criminaliteit die deze gelukszoekers met zich meebrengen, maar weinig mensen doen er iets aan. Stop toch eens met stemmen op partijen die dit tuig hierheen blijven halen alleen maar omdat hun linkse vrienden hier veel geld aan verdienen. Is gewoon een hele industrie van linkse mensen die echt werk schuwen en op deze manier, op onze kosten, de gutmensch uithangen
Miranda koppens (12-5-2020 om 14:13)
Wat een racistische opmerkingen weer zo jammer altijd iedereen over 1 kamp scheren. Typisch Hollanders BAH!!
ex-middelburger (12-5-2020 om 13:15)
Gewoon gelijk uitzetten of terug laten varen met een rubber bootje, mogen ze gelijk hun "broeders" ook meenemen. Of mag dit niet openlijk gezegd worden?
Cookie-instellingen beheren