Weerbericht:
Van het zuidwesten uit regen
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 9 km

Brand in luchtautomaat tankstation Goes

Toegevoegd: 18-05-2020, 01.18 uur
De brandweer heeft de deur van de automaat moeten forceren. Na het openen van de automaat had de brandweer de brand snel onder controle.
De brandweer heeft de deur van de automaat moeten forceren.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Tim Koster

GOES - De brandweer van Goes is zondagavond met spoed uitgerukt voor de melding van een buitenbrand bij Tankstation De Poel in Goes.


Rond 20.25 uur werd de brandweer met spoed opgeroepen voor de brand bij het tankstation aan de Anthony Fokkerstraat. Eenmaal ter plekke bleek er brand te zijn uitgebroken in de compressor van een luchtautomaat. Om toegang te kunnen krijgen tot de compressor heeft de brandweer de deur van de automaat moeten forceren. De brandweer had de brand daarna snel onder controle.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750