Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
84 files van totaal 324 km

Wielrenner zwaargewond na botsing Waterlandkerkje

Toegevoegd: 19-05-2020, 17.10 uur
Door: Tim Koster

WATERLANDKERKJE - Een wielrenner is dinsdagmiddag zwaargewond geraakt na een botsing met een bestelauto in Waterlandkerkje. De wielrenner is per helikopter overgebracht naar een ziekenhuis.


Het ongeluk gebeurde rond 14.55 uur op Oudemansdijk ter hoogte van de kruising met de Liniedijk. Door nog onbekende oorzaak kwam de wielrenner in botsing met de bestuurder van een bestelauto. Twee ambulanceteams, meerdere eenheden van de politie en een traumahelikopter uit Rotterdam kwamen ter plekke. De wielrenner is in zorgwekkende toestand per helikopter overgebracht naar een ziekenhuis.

De afdeling Verkeers Ongevallenanalyse (VOA) van de politie is ter plekke gekomen om een onderzoek in te stellen naar de toedracht van het ongeluk. De weg is voor het onderzoek volledig afgesloten.


Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Terror fietsers (23-5-2020 om 12:16)
met antiGSM eens, racen hoort niet op de openbare weg. PUNT ! Basta ! Finito. Gewoon verbieden die trutterige slappe verkeersttechnisch niet eens aan de eisen voldoenende "race"fietsen. Voor een Ebike die zo hard gaat moet men ook verplicht een verzekering, een kentekenplaat en een gekeurde helm op, dus ik denk dat wielrenners die net zo hard gaan dat ook maar moeten. Helaas laat de regelgever, de overheid, rutte dus, het gewoon weer afweten en doet gewoon weer niets... ha ha ha...
AntiGSM (22-5-2020 om 13:07)
Wielrenners verplicht op circuit, gaat niet goed samen met ander verkeer die niet rekenen op idiote snelheden en gedrag van deze wegpiraten.
Adrian (20-5-2020 om 12:54)
Veel sterkte aan de wielrenner en de bestuurder van de bedrijs wagen.
Cookie-instellingen beheren