Weerbericht:
Wisselvallig. Vrijdag later op de dag veel wind langs de zuidwestkust
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Arrestatie na gewelddadige diefstal in Vlissingen

Toegevoegd: 23-05-2020, 15.44 uur
Arrestatie na gewelddadige diefstal in Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie heeft vrijdag een 27-jarige man aangehouden die mogelijk betrokken was bij een diefstal met geweld in Vlissingen.


Bij de meldkamer van de politie kwam gisteren rond 17:00 uur een melding binnen dat een persoon, die bij de Papegaaienburg in Vlissingen stond, zou zijn geslagen tijdens de diefstal van een tas. Rond 22.30 uur meldde een 27-jarige Vlissinger zich bij het politiebureau aan de Breestraat in zijn woonplaats. Hij werd vervolgens opgepakt op verdenking van de gepleegde gewelddadige diefstal.

“De man meldde zich omdat hij had vernomen dat de politie hem zocht”, zo meldt de politie. De Vlissinger werd overgebracht naar een cellencomplex. De verdachte zit nog vast en wordt gehoord. De recherche onderzoekt de zaak.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750